Wilhelminasingel 245

6001 GS Weert

0495-532482

Bij spoed toets 1

Graag stellen wij aan u voor…

Esther Corstjens, praktijkondersteuner somatiek

Esther Corstjens

Per september ben ik werkzaam binnen de praktijk als Praktijkondersteuner AGZ. In 2021 heb ik de opleiding HBO-Verpleegkunde afgerond, waarna ik aansluitend de opleiding tot praktijkondersteuner ben gaan volgen. Hiernaast heb ik veel ervaring opgedaan in onder andere het ziekenhuis en de thuiszorg. Als praktijkondersteuner begeleid ik met plezier mensen met diabetes, astma of COPD en hart- en vaatziekten. Hiernaast houd ik mij ook bezig met de ouderenzorg.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Tot ziens op het spreekuur!

 

Sharon Joosten, praktijkondersteuner GGZ

Ik ben Sharon Joosten. Sinds 1 oktober 2022 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in huisartspraktijk Simon.
Ik ben werkzaam in deze praktijk op dinsdag en donderdag.
Mocht er bij u spraken zijn van mentale klachten zoals overspanningsklachten, angstklachten of depressieve klachten dan kan de huisarts en voor kiezen om u door te verwijzen naar de POH-GGZ.
Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we samen bekijken wat er aan de hand is en wat er nodig is voor uw herstel. Daarnaast wordt er bekeken of behandeling binnen de praktijk passend is of dat er een doorverwijzing naar bijvoorbeeld een psycholoog nodig is. Mocht er een verwijzing nodig zijn kan er ter overbrugging gesprekken plaats vinden in de praktijk.
Translate »
Call Now Button Ga naar de inhoud