Vaccinatie locatie Weert tijdelijk weer open

Vaccinatie locatie Weert tijdelijk weer open

Van 14 maart 2022 t/m 10 april 2022 is de vaccinatie locatie in Weert weer geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt voor de herhaalprik en voor de boostervaccinatie voor jongeren. Het is niet mogelijk om voor deze vaccinaties zonder afspraak naar de vaccinatie locatie te komen. Voor wie nog geen eerste, tweede of boostervaccinatie heeft gehaald is wel een vrije inloop.

Wie voor de herhaalprik (tweede boostervaccinatie) in aanmerking komt, ontvangt een uitnodigingsbrief van het RIVM. Deze tweede booster wordt alleen aangeboden aan een selecte groep, namelijk 70-plussers, mensen met een medisch hoog risico en mensen met het syndroom van Down. Zodra u deze brief ontvangen heeft, kunt u een afspraak maken om de vaccinatie te gaan halen bij één van de vaccinatielocaties. In de brief staat hoe u dat kunt doen.

Jongeren van 12 t/m 17 jaar die kiezen voor een booster kunnen een afspraak maken door te bellen met het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer via 0800-7070. Het is belangrijk dat zij een weloverwogen keuze maken. De GGD-medewerker vraagt hiernaar bij het maken van de afspraak.Translate »
Call Now Button